maanantai 18. kesäkuuta 2018

Vastuu lukijalla - Blogin avaus


Tästä se lähtee. Oon jonkin aikaa jo miettinyt, että jotain pientä blogin tynkää tai muuta puuhastelua olisi kiva tehdä. Aloittamista on pitkittänyt osaltaan ajan puute ja myös se, että on tuntunut, ettei sopivaa aihetta löydy. Hetken asioita listailtuani löysin aika paljonkin aiheita, joten nyt lienee aika aloittaa pistämään ”fiiliksii vihkoon” niin kuin Cheek aikoinaan.

Jos nyt lyhyesti kerron hieman itsestäni. Olen 28-vuotias diplomi-insinööri kotoisin Suomen parhaasta kesäkaupungista Savonlinnasta! Olen siis pesunkestävä savolainen. Tämä varmasti ilmenee myös kirjoitusasustani paikka paikoin. Savolaisen seurassa vastuu siirtyy kuulijalle, joten voitaneen sanoa, että ”vastuu on lukijalla”. Joka tapauksessa nykyään vaikutan Vantaalla. Töiden perässä tänne ”isolle kirkolle” on tultu.

Tosiaan vapaa-ajalla harrastan todella paljon urheilua. On oikeastaan melko vaikea löytää sellaista viikkoa jolloin en vähintään viitenä päivänä viikossa harrastaisi jonkin sortin urheilua. Pääasiassa käyn kuntosalilla sen 4-5 kertaa viikossa ja syksystä kevääseen pelailen harrastejääkiekkoa pari kertaa viikossa. Välillä tuntuu siltä, että en vaan osaa olla urheilematta. Eli elämäntyyli on aika terveellinen, kuitenkaan en ole mikään kieltäytyjä. Pyrin nauttimaan elämästä kuitenkin ilman rajoitteita. Jos esimerkiksi päätän, että nyt pitäs hieman diettailla, niin silloin toki vedän dietin tosissaan, mutta ei välttämättä verenmaku suussa kuitenkaan. Riippuu toki tavoitteesta. Joka tapauksessa asiat pyrin tekemään täysillä.

Ajattelin niin, että blogissa olisi tarkoitus kirjoitella useista eri aiheista, koska kiinnostuksen kohteita on niin monia. Katsotaan sitten kuinka se blogaaminen siitä lähtee ja rupeenko keskittymään enemmän tiettyihin aiheisiin. Lähtökohtaisesti kuitenkin kuntosaliharjoittelu ja ravinto sekä muu urheilu on ne aiheet, mistä eniten todennäköisesti kirjoitan. Muita aiheita, mitkä erityisesti kiinnostaa ovat  matkustaminen ja sijoittaminen.

Ei siinä ehkäpä tällaisella rimpsulla on hyvä alottaa. Kattellaan seuraavassa postauksessa jotain syvällisempää paneutumista tiettyyn aiheeseen. Ja jos tämän kirjoituksen jälkeen tulee jo kiinnostusta blogia kohtaan, niin kommenttia vaan, jos on joku erityinen aihe mitä tuossa ylempänä mainitsin joka kiinnostaa.

-JL-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti